Over Marjo en Rob

Over Marjo Post

Ik ben getrouwd met Rob die ook mijn partner is in onze praktijk in Zutphen.
Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen, wandelen en kanoën. Ook fiets en wandel ik graag buiten in de rustgevende natuur.

Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt en doe dat nog. Op jonge leeftijd schoot mijn arm uit de kom, Ik ontdekte dat het door het kanoën verbeterde. In 1993 liep ik een whiplash op. Fysiotherapie hielp mij niet. De last die ik van beiden ondervond verdween geheel na een aantal intensieve Shiatsu-behandelingen.

Dit was aanleiding om zelf de 3-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut te volgen. In 2009 startte ik mijn eigen shiatsu– en massagepraktijk.
Later volgde ik in Schotland een 2-jarige opleiding tot energetisch-healer.

Over Rob Bonfrer

Mijn hobby’s zijn fotograferen, lezen en mijzelf verder ontwikkelen.
Ik wandel en fiets ook graag in de frisse buitenlucht, het ontspant mij. Schotland is onze favoriete studie- en vakantie plek. We kamperen ook graag in Frankrijk en Luxemburg

Ik heb jaren in de techniek en in de ICT gewerkt. Mijn rug en schouders waren vaak de zwakke schakels in mijn lichaam (werkstress). Massage en Reiki kwamen daardoor op mijn pad.

Na een opleiding Ayurvedische-massage begon ik in 2006 mijn massage praktijk. Later volgde nog diverse cursussen, waaronder counseling, EFT (blokkades opheffen), Bio-Dynamic Healing en healing workshops in Schotland.

In 2012 zijn we samengegaan zowel privé als met de praktijk, we vullen elkaar prima aan.
Het welzijn van mensen ligt ons na aan het hart.
Elk jaar volgen we bijscholingen om mensen daarin beter bij te kunnen staan.

Whiplash, veel zittend werk, te weinig beweging, oude trauma’s en stress zijn de belangrijkste veroorzaker van nek-, schouder en rugklachten.
Als ervaringsdeskundigen hebben we veel mensen geholpen hun klachten te verminderen en meer balans en geluk in hun leven te ervaren.

We werken vanuit een holistische visie.
Daarbij kijken we naar lichaam, geest én emotie.
emotie = energie in beweging
We doen dat middels massage, natuurgeneeskunde,
healing en coaching.

Je kunt lichaam en geest niet van elkaar kunt scheiden, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam is een uitdaging op zich.


Je  lichaam  is  het  voertuig  van  je  ziel,  wees  zuinig  op  je  lichaam,
je hebt er maar één!

Pin It on Pinterest

Share This